Ας μετρήσουμε φίλους και....εχθρούς

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

11ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ε.Ο.Π.Τ.

"Οι Πολεμικές Τέχνες; προάγουν τον Πολιτισμό" 
 Θωμάς Σμιάρης, Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Τ., στον Atlas TV

             
Δημήτρης Σαλονικιός, μάχιμος
        Αυτό πιστεύει και ανεπιφύλακτα το ενστερνιζόμαστε και εμείς, ο οραματιστής και δημιουργός του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος στο οποίο είχαμε την τιμή να μετάσχουμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του Π.Α.Ο.Κ., κ. Θωμάς Σμιάρης: το 11ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με Πανελλήνια και διεθνή διάσταση. 
Μπαλάκος, Κυρίτσης, άψογοι
        Η διοργάνωση υπηρέτησε με υποδειγματικό τρόπο τον Αθλητισμό, την Ευγενή Άμιλλα, την Αριστεία και μέσα από αυτά τον Πολιτισμό καθώς οιμ εκατοντάδες αθλητές που αγωνίστηκαν από όλα τα μαχητικά αθλήματα, επέδειξαν υψηλό ήθος, ευγένεια και τρόπους αλλά και αγωνιστικότητα και σθένος αντάξια .....παγκοσμίου πρωταθλήματος!!! Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και μαχητές από τα Βαλκάνια και πολυπληθές φίλαθλο κοινό απόλαυσαν συναρπαστικούς αγώνες και άψογα εκτελεσμένες επιδείξεις και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και την προσμονή της επόμενης διοργάνωσης.
           
Γιάννης Μπαλάκος, αεικίνητος
Τα μέλη του Σωματείου μας, μέλη πλέον της μεγάλης κοινότητας της Ε.Ο.Π.Τ., ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία στα καθήκοντα τους και έλαβαν τα εύσημα από τους συναδέλφους τους και τον Πρόεδρο προσωπικά, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα της Διαιτησίας και της Γραμματείας. Οι Γιάννης Μπαχάς, Δημήτρης Σαλονικιός, Γιάννης Μπαλάκος, Κώστας Ορφανίδης, Φοίβος Μπαχάς και Ισίδωρος Κυρίτσης διεύθυναν δεκάδες αγώνες με κύρος και ευθυκρισία. Ευχαριστούμε για την τιμή της πρόσκλησης και την ευκαιρία της πρόκλησης.   


Γιάννης Μπαχάς, παντού 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου