Ας μετρήσουμε φίλους και....εχθρούς

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Στο "Octagon Fighting 2" στο Κιλκίς για φιλανθρωπικό σκοπό


"Έπαιξαν ξύλο" για καλό σκοπό και φέτος στο Κιλκίς
Οι Διαιτητές μας ήταν εκεί         

Η αφίσα της διοργάνωσης
           Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον στο Κιλκίς είχε τεράστια επιτυχία την περασμένη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Victoria. Διοργανωτές ήταν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με το "Kinesis Fight Club" με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του Σχολείου. Οι Διαιτητές μέλη του Συνδέσμου μας δεν θα μπορούσαν να μην στηρίξουν μια τέτοια πρωτοβουλία και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση του Δασκάλου κ. Αντώνη Γιαννακίδη.
        
Ο Γ. Μπαχάς στο Combat Ju Jitsu
Την εκδήλωση επίσης στήριξαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Ε.Ο.Π.Τ. με Πρόεδρο τον κ. Θωμά Σμιάρη, η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας Ε.Ο.Α. με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Θωκταρίδη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας
I.S.D.O. με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Γραμματικόπουλο όπως και η I.B.U. Kyodokyokushin με τον εκπρόσωπο τους στην Ελλάδα, τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη και το Combat Jiu Jitsu Hellas με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Κιουρτίδη.
          
Όλοι οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί
Συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι και ομάδες από όλη την Ελλάδα με πάνω από 400 αθλητές και πολλούς επαγγελματίες μαχητές που αγωνίστηκαν δωρεάν για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης. Πολύ σημαντική επίσης ήταν η βοήθεια στην οργάνωση των αγώνων από τον κ. Δημήτρη Μπουρουτζούδη, την ομάδα διαιτησίας της Ε.Ο.Π.Τ. με επί κεφαλής τον Κώστα Ευρυβιάδη, τον Αρμέν Γκουλιάν και τον Κώστα Ορφανίδη καθώς και την ομάδα διαιτησίας της Ε.Ο.Α. με επί κεφαλής τον Ιωάννη Μπαχά.
           Επίσης στήριξαν την εκδήλωση η εταιρία Force1, η Bionike, το Domino Shop, το Kinesis gym, το Sigma OfficeSigmaland, η Iron Garmezis που παραχώρησε αφιλοκερδώς το επαγγελματικό οκτάγωνο κλουβί της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου