Ας μετρήσουμε φίλους και....εχθρούς

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Έκοψαν τον "Θάργηλο Άρτο" οι Διαιτητές από τη Μακεδονία

Με νέα ορμή και αυτή τη χρονία για μια Διαιτησία ανεξάρτητη και αξιοπρεπή

         
Προσφορά του Γιάννη και της Γεωργίας Ευσταθίου
Έκοψαν και φέτος τον "Θάργηλο Άρτο" τους (αρχαίο ελληνικό έθιμο) οι Διαιτητές και Κριτές Μαχητικών Αθλημάτων της Μακεδονίας την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019. Τα μέλη του Συνδέσμου μας παρακολούθησαν το τακτικό εβδομαδιαίο μάθημα Α' Βοηθειών υπό την αιγίδα του διασωστικού φορέα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.  στο οποίο διδάσκουν οι πιστοποιημένοι και εξαιρετικά έμπειροι διασώστες Αγάπη Παναηλίδου και Γεώργιος Μακαβός ενώ πολύ σημαντική είναι στα μαθήματα και η συμβολή του ιατροδικαστή Ιάκωβου Γερούδη

Ο Γιώργος Μακαβός διδάσκει
        Ακολούθως σε ένα πολύ θερμό κλίμα τα μέλη και οι πολυάριθμοι φίλοι του Συνδέσμου συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο συνάδελφος Διαιτητής Γιάννης Ευσταθίου και ο Πρόεδρος του νεοσύστατου αθλητικού Συλλόγου "Ιωνική Γη-Ίωνες" Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Γεωργίου. Ο κ. Ευσταθίου (υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης με την "Ελληνική Λύση") απεύθυνε έναν μικρό χαιρετισμό στον οποίο αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για τη νομική και οικονομική στήριξη όσων συμμετείχαν στο πρόσφατο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 20 Ιανουαρίου. 

         
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος μοιράζουν ακριβοδίκαια
Της Κοπής προηγήθηκε η σύντομη ομιλία του ΠροέΔρου του Συνδέσμου Ιωάννη Μπαχά που έκανε ανασκόπηση των δράσεων του Συνδέσμου τη χρονιά που πέρασε και επιγραμματική αναφορά στον προγραμματισμό των εκηλώσεων και δράσεων του Συνδέσμου που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Σεμιναρίων Α' Βοηθειών που θα ολοκληρωθεί με την διεθνή πιστοποίηση των μελών μας (BLS), τη διεξαγωγή Σχολής Βοηθών Διαιτητών και την έναρξη ενός νέου Κύκλου Σεμιναρίων Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Μαχητικών Αθλημάτων (ανακοινώθηκαν μάλιστα και τα ονόματα κάποιων από τους ομιλητές, όπως ο Νασιούλας Ιωάννης και ο Νοτόπουλος Παναγιώτης). Ο τυχερός συνάδελφος που βρήκε το "φλουρί" ήταν ο Δάσκαλος του Τζούντο (και αρκετών ακόμη τεχνών) Θόδωρος Μαραντίδης που κέρδισε αθλητικά είδη από την εταιρία του κ. Ευσταθίου "Top Ten"

         
Ο Ευσταθίου ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες του
Ευχαριστούμε τα παλαιά και νέα μέλη μας που συμμετείχαν στη γιορτή μας, τους: Θεόδωρο Μαραντίδη (Αντιπρόεδρος), Δημήτριο Σαλονικιό (Ταμίας), Κώστα Ορφανίδη (Γενικός Γραμματέας), Δημήτρη Παπαδόπουλο (μέλος Δ.Σ.), Γιάννη Ευσταθίου (μέλος Δ.Σ.), Γιάννη Μπαλάκο (μέλος Δ.Σ.) και τους Φοίβο Μπαχά, 
Άκη Νικολάου και Ισίδωρο Κυρίτση (μέλη του Συνδέσμου), καθώς και τους εκπαιδευόμενους Νίκο Αδαμίδη, Χρήστο Ράπτη και Διονύση Παπαοικονόμου. Τέλος, τους Προέδρους των Συλλόγων "Ίωνες" Θεσσαλονίκης, Νικόλαο Γεωργίου και "Μακεδών" Αμπελοκήπων, Άγγελο Μαυρίδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος. 
Χαιρετίσματα στους συναδέλφους από την Αθήνα
           Συνεχίζουμε με πολλές ιδέες και δράσεις και το 2019. Ελάτε κοντά μας στην μεγαλύτερη ανεξάρτητη οργανωμένη κοινότητα Διαιτητών και Κριτών Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου