Ας μετρήσουμε φίλους και....εχθρούς

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Στη Σχολή Διαιτησίας της Ε.Ο.Π.Τ.


Μαθητές εις το διηνεκές
Στη Σχολή Διαιτησίας της Ε.Ο.Π.Τ. 


           
Οι εισηγητές της Σχολής
Τη Σχολή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.), παρακολούθησαν τα μέλη της ομάδας μας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Στα μαθήματα διδάχθηκαν οι ενότητες των κανονισμών του Gramb Fight και του ΜΜΑ από τον Υπεύθυνο του Κλάδου Άθλησης κύριο Αλέξανδρο Καρούσο και του Kick-Boxing από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ. κύριο Θωμά Σμιάρη

               
Η αφίσα της διοργάνωσης
Εκτενής ενημέρωση έγινε και για την μεγάλη διοργάνωση της Ομοσπονδίας, το 7ο Διεθνές και το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών “Μυγδονία”, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του Π.Α.Ο.Κ. στην Πυλαία και αναλύθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες του Φεστιβάλ, το οργανόγραμμα της Διαιτησίας και οι Κανόνες της Ομοσπονδίας που θα διέπουν το πρωτάθλημα. Την ομάδα μας αποτέλεσαν οι Γιάννης Μπαχάς, Δημήτρης Σαλονικιός, ΚώσταςΟρφανίδης, Δημήτρης Αλεπλιώτης, Θεόδωρος Μαραντίδης, Φοίβος Μπαχάς, Ισίδωρος Κυρίτσης και Γιάννης Μπαλάκος.
               
Μεγάλη η συμμετοχή στο Σεμινάριο
Το Σεμινάριο ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε στους συνεργάτες του ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ. κ. Σμιάρης. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εξαιρετική ευκαιρία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης καθώς και τον Πρόεδρο της για την θαυμάσια φιλοξενία του. Δηλώνουμε δε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου